utløp beste stedet Finne Rett Jeans Menns Blått vanlig Mørk W34 / L32 størrelse Produsent 34 Amazonblå Bomull fra Kina gratis frakt tumblr gsJTgJ

uv3IoPq3NI
Finne Rett Jeans Menns, Blått (vanlig Mørk), W34 / L32 (størrelse Produsent: 34) Amazon-blå Bomull

produktdetaljer

materiale:
bomull
jeans
sesong:
Spring / Summer
stemplet:
uten stempling

FIND Vaqueros Rectos para Hombre, Azul (Regular Dark), W34/L34 (Talla del fabricante: 34)Clásico lavado azul Corte recto Tejido rígido de puro algodón Bolsillos sin pespunte

Privat Gå til sider for Bedrift

Friluftslivets lov og rett

Fri ferdsel i vassdrag har vært anerkjent som en allemannsrett siden 1800-tallet.

På tynn is? Foto: Marianne Reusch

Vassdragene var tidligere det riksveiene er i dag. Før bilens tid foregikk vinterferdselen ofte på islagte elver og innsjøer til fots eller med hest.

Allemannsretten

Skøyter, ski og isfiske er noen av formene for vinterfriluftsliv foregår på islagt vann. Allemannsretten til umotorisert ferdsel i vassdrag er lovfestet i vannressursloven § 16.

Lovforarbeidene forutsetter at ferdselsretten gjelder både på åpent og islagt vann.

Sikkerhet og unntak

Ferdsel i naturen skjer på eget ansvar. Det vil derfor som regel være opp til den enkelte å vurdere om man tar sjansen på å gå på isen. Politiet kan med hjemmel i politivedtektene forby eller gi regulerende bestemmelser for ferdselen på islagt vann eller sjø av sikkerhetsgrunner.

Oddvin Lund på iskanten. Foto: Terje Johnsen

klaring fra Kina Corelate Shirt Applikasjon Patch Rødbeige Farfetch Den billig kjøpe ekte handle salg bla XSPlYjW6g
, fagsjef i Den norske turistforening, er ivrig turskøyter. Oddvin har et kaldt hode kombinert med et varmt hjerte, og kan mye om å kombinere trygghet og trivsel på skøyteisen.

– Hvor gikk årets første skøytetur?

Det ble på Gjersjøen i Oppegård 1. januar. Gjersjøen legger seg sent fordi den er dyp (64 m) og den ligger dessuten lavt i terrenget (40 moh) og får stadig regn når det snø i høyere strøk. Alt dette gjør at den ofte har skøyteis når det er snø på andre vann.

– Heller ski enn skøyter om vinteren?

Omvendt for meg! Jeg går på skøyter så ofte jeg kan, og kan også finne på å reise 1-2 timer til isen hvis nødvendig. Ski blir det noe av også, særlig i Sørmarka og Østmarka når det er snø der.

– Måler du distanse, og i så fall hvor langt går du i løpet av sesongen.

Nei, men jeg har skøytevenner som sporer med GPS når vi går. En dagstur blir fort på rundt 5 mil, men 2-3 mil er vanlig. 10-15 km/t er vanlig fart, noe avhengig av hvilke stopper/pauser man regner med.

– Skøytecharter: Har du skøytet i utlandet?

Kun Sverige. Vi er ganske ofte i Bohuslän og Värmland.

Isstaver er viktigst.

– Hvilket sikkerhetsutstyr har du med?

Isstaver (aller viktigst) til å lese isen med, pigger til å ta seg opp med, kasteline, fløyte til å varsle med, komplett skift i vanntett sekk.

Skip to content

En forskerblogg om verdens fantastiske jungler

Yennie Katarina Bredin

Velkommen til jungelbloggen og mitt første innlegg!

Visstnok kommer begrepet jungel fra ordet jangala som på Sanskrit betyr omtrent det samme som utmark. Imidlertid er det tette krattskoger eller ugjennomtrengelige og problematiske plasser som de fleste av oss tenker på, eller i hvert fall som jeg tenker på, når jeg forestiller meg jungler – Litt som den skumle og illevarslende skogen i Joseph Conrads Mørkrets hjerte, eller den byråkratiske jungelen som jeg for tiden prøver å komme meg gjennom for å ta meg til Amazonas. Det er nemlig ikke helt enkel å få lov å jobbe i verdens største regnskog og det det ble mange runder med forskjellige dokumenter før jeg endelig fikk mitt visum gjennom Brasils konsulat i London. Nå gjenstår «bare» å registrere visumet hos det føderale politiet i Brasil, men det blir en historie for seg.

Selv om det enda er mye som gjenstår å få på plass før jeg kommer meg ut i jungelen, så er det også mye som har kommet på plass. For eksempel har jo denne bloggen begynt å ta form, jeg har fått masse kult utstyr, krasjkurs i høydemåling av trær og ikke minst jeg har kommet meg et stykke på vei og befinner meg i skrivende stund på riktig side av Atlanteren, i storbyen São Paulo. Her har jeg et par dager til å ordne med noen små ting før jeg tar flyet til Manaus, hovedstaden i staten Amazonas, på mandag. Det er der jeg må ta tak i dette med registreringen av mitt visum og også ordne med noe mer utstyr og reisen videre ut i jungelen. Men som pappas tante spør meg om og om igjen, hvor er det egentlig jeg er på vei, hvor skal jeg bo, og hva er det vel jeg skal ut i jungelen å gjøre?

Stedet jeg er på vei til er elven Juruá i nordvestlige Brasil. Det er en elv som har sitt opphav i de Peruanske Andesfjellene og som rinner nordover til den flyter sammen men Amazonas elven. Det er langs denne elven, Juruá, som jeg skal jobbe. For å komme meg dit må jeg enten ta et lite fly fra Manaus til Carauarí, det flyr to ganger i uken på lørdager og tirsdager, eller en 5-dagers båttur opp Amazonaselven. Sannsynligvis tar jeg flyet for å spare litt tid, men kanskje blir det båt tilbake. Uansett er det nok noe utstyr som må med båten til Carauarí siden flyene er veldig små og det vill være begrenset med bagasjeplass.

Fra Carauarí kommer jeg til å reise med båt og det er den båten som kommer til å bli mitt hjem den kommende tiden. Det finnes en feltstasjon der jeg kan oppholde meg iblant, men for å komme til mine prøveflater der jeg skal jobbe må jeg reise med båt opp og ned langs elven Juruá, og sannsynligvis kommer vi til å reise fra en plass til neste hver natt. Båten kommer derfor til å bli mitt hjem og jeg gleder meg til henge opp min hengekøye i baugen av båten. Det er nemlig sånn vi kommer til å sove, i hengekøye med myggnetting utendørs under et blikktak ombord på båten. Med meg kommer også noen andre som skal hjelpe meg i mitt arbeide. Blant andre kommer det en botaniker som skal hjelpe meg å identifisere hvilke arter det er som jeg kommer til å jobbe med. Ombord på båten kommer jeg å ha Senhor Almir som skipper og hans fru Antonia som kokka. Jeg kommer også å ha selskap av min gode venninne Monica som siden tidligere har jobbet med meg i felt og som skal hjelpe meg å måle, telle og ta prøver av trær og jord. Til sammen kommer vi å samle data som jeg skal bruke for å se på hvor mye karbon som lagres i flomskogens trær og hvordan skogene langs elven Juruá bidrar til det lokale og globale klimaet.

Visit Homepage
North Sails 691954 Menns Polo Skjorte Grigio grigio Melange 0926 Xxx Store Amazongrå Pologensere veldig billig utløp rekke rabatt ebay 9PlTTr8T

Turtips fra tur.digital – en blogg om digital markedsføring

Osklen Joggesko salg eksklusivt kjøpe billig utgivelsesdatoer billig med paypal salg ebay høy kvalitet scMSO
/ Annonsering
Sammen med Didriksonsshop satte vi opp en kampanje som både skulle bygge merkevare, men samtidig gi over 10-gangen i avkastning. Her ser du hvordan det gikk!

Om kunden

Didriksons er kjent for å produsere gode klær for aktive mennesker. Merket appellerer mest til kvinner, og parkas samt barneklær er to viktige volumprodukter.

Didriksonsshop bruker ikke rabatter i sin kommunikasjon. Hovedsalgsargumentene er stort utvalg, rask levering, åpent kjøp i 30 dager og fri frakt for ordre over 500 kroner.

Mål: 100.000 videovisninger (3-sekunders) Budsjett: 25.000 kroner (0,25 CPV)

Merkevarebyggende kampanje

Mål: 40 salg Budsjett: 5.000 kroner (10x ROAS)

Salgsutløsende kampanje

tur.digital har levert:

Vi valgte å dele inn kampanjen i tre hovedløp.

Det første løpet var rent merkevarebyggende. Her ønsket vi å nå ut så bredt som mulig med kampanjefilmen. Samtidig samlet vi et publikum av de som så minst 50 % av filmen.

Det andre løpet var trafikkdrivende. Målet her var å dra besøkende inn i nettbutikken. Vi målrettet derfor mot de som hadde sett filmen, men ikke sett et produkt i nettbutikken. For å ha fokus på butikken, opprettet vi et eget produktsett på Facebook som inneholdt kampanjeparkasene, og benyttet . Samling gir en veldig fin presentasjon av både film og produkter, med dyplinking til nettbutikken.

Det tredje løpet ble kjørt med . Her lot vi Facebook plukke fra hele nettbutikkens sortiment, og viste relevante produkter til de som hadde besøkt nettbutikken. Denne delen av kampanjen hadde et eget budsjett og egne salgsmål. Målsetningen var å genere 10x ROAS, altså at omsetningen fra annonsene var 10 ganger så høy som annonseringskostnaden.

Kampanjefilmen gikk langt over vår forventning. Vi klarte å få snittprisen per visning ned på 0,12. Totalt ga dette i overkant av 180.000 videovisninger.

Den trafikkdrivende kampanjen hadde ingen klar målsetning fra start. Resultatene ble målt i visninger av landingsside og ikke klikk. Snittprisen ble 3 kroner per landingssidevisning, noe både vi og kunden er svært godt fornøyd med. Målt på konvertering ga denne delen av kampanjen en ROAS på 6.

Om meg og mitt og kanskje noko for deg.

Leave a reply

Telefonane våre har vorte meir og meir eit sentralt hjelpemiddel i det daglege liv. Vi tek bilete og video, utvekslar meldingar, er tilkopla sosiale medier, lastar ned e-post frå ulike kjelder med meir. Kort sagt mykje personlege og eventuelt data frå arbeidsgivar blir samla på einingen. Ved eit tap eller avhending utan eit visst forabeid, kan det få store konsekvensar. I Sverige har ein testa 50 telefonar som tidlegare var brukt av verksemder:

http://e24.no/it/fant-sensitiv-informasjon-paa-en-av-tre-mobiler/20330071

Telefonane var tilbakestilt til fabrikkinnstillingar, men det er ikkje nok. Det betyr berre at standard konfigurasjonsfiler er kopiert over dine og dine data er «sletta». Du kan tru at det er borte, men i realiteten har du berre rive ut innhaldslista av ei bok. Sider blir berre erstatta etter kvart som ein fyller på med nye data. Med dei rette verktøya er det ikkje noko hokus pokus å hente tilbake, bilete, videoar, e-post osv.

Kryptere telefon

Dei fleste er van med å setje ein pin-kode på telefonen for å låse den. Ein iPhone blir automatisk kryptert når du set pin-kode eller passord. I Android 3+ må du aktivt velje å kryptere telefonen, der er det ingen automatikk at data blir kryptert når telefonen får sett skjermlås.

Bilete til venstre er henta frå Samsung Galaxy S2. Telefonen er kryptert. Imotsetning til iPhone krev Samsung S2 at ein brukar passord på minimum 6 teikn der eitt av dei er eit tal for krypteringa. Det same passordet som blir brukt på skjermlåsen. Ulempa er at ein må forhalde seg til eit fullstendig tastatur på skjermen, som gjer det vanskelegare å treffe teikna.Eg let diskusjonen om det er god nok tryggleik at den same koden for skjermlås er den som òg låser opp ein kryptert telefon. Det er ikkje er ofte ein slår av og på ein telefon. Eit lite brukt passord kan lett gå i gløymeboka.

Før du krypterer, kopier ut data på telefonen i tilfelle det skulle oppstå problem under krypteringa. For å få lov til å starte krypteringa av Samsung Galaxy S2, må telefonen først ladast opp til 100%. Ladaren må stå i under krypteringa og set av tid til det. Eg tilrår at du syter for at heile dataområdet blir kryptert, for å hindre at restar av gamle filfragment kan gjenfinnast.

Ikkje gløym SD-kortet

Samsung Galaxy S2 støttar minnekort, som må krypterast separat. Før du krypterer, kopier ut data som ligg på SD-kortet i tilfelle det skulle oppstå problem under krypteringa.Du må passe på å kryptere heile kortet. Eg ser ingen grunn til å utelate multimediafiler. Du vil vel ikkje at dine bilete og/eller videoar skal vere tilgjengeleg dersom telefonen går tapt. Alt etter kor stort minnekortet ditt er, vil det ta noko tid.